Tillverkning

CNC som står för Computer Numerical Control, är ett av de snabbaste och mest precisa sätten att behandla hårda material som exempelvis metall. Oavsett om det handlar om fräsning eller svarvning så har vi på Wallåkra Mekaniska erfarenheten och kompetensen och du kan vara säker på att jobbet blir gjort med hög kvalitet.

Små till medelstora serier är det vi huvudsakligen arbetar med och av många olika material t ex plast, mässing, stål, rostfritt, aluminium. Men kontakta oss gärna om det är något annat material ni behöver hjälp med så ser vi om vi kan hitta en lösning.

Med hjälp av ett stort kontaktnät av verktygsleverantörer och bra samarbetspartners gör vi alltid vårt bästa för att anpassa produktionen efter kundens behov. Vi är noggranna och går på djupet för att hitta rätt lösning för varje enskild kund och för att effektivisera produktionen och undvika kvalitetsbrister.

Vi har korta leveranstider och kör själv regelbundet varje vecka i Västra Skåne för att leverera personligen och garantera att tiderna hålls.
Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi åker gärna ut till dig för att se vad som behöver produceras och tillsammans kan vi se till att du får produkter av bästa kvalitet.