Ny teknik möter verkstadsstolthet!

Wallåkra Mekaniska är en mekanisk verkstad med inriktning på fräsning och svarvning av detaljer i CNC-styrda maskiner. Vi hjälper även till med montering av tillverkade detaljer till färdig produkt samt olika former av ytbehandling. Detaljer i mindre och medelstora, gärna återkommande, serier är något av en specialitet för oss.

Att vi ställer höga krav på vårt arbete är en självklarhet, och vår ambition är att ständigt förbättra oss, i kompetens, kvalitet och kostnadseffektivitet. På samma sätt värnar vi om bra samarbete med kunder, leverantörer, samarbetspartners och våra egna anställda. Det är väldigt viktigt för oss.

För att hålla oss uppdaterade om lösningar och möjligheter inom vår bransch besöker vi så ofta som möjligt mässor och demonstrationer, och genom ett stort kontaktnät och samarbete med partners inom andra liknande branscher kan vi erbjuda våra kunder den absolut bästa slutprodukten.

Wallåkra Mekaniska i nordvästra Skåne startades 1984 av Lars Strömberg och efter ett generationsskifte har nu sonen Peter tagit över. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och arbetar med ett CAM-system som ligger i framkant. Och vi lägger en stor ära i att arbeta med samma stolthet som tidigare generationers hantverkare.